Schoonheidssalon at Home

...even een momentje voor jezelf!

Huid intensieve behandelingen

Natuurlijke huidverbetering en dan niet alleen voor anti-aging, maar ook over de behandeling van puistjes, pigmentstoornissen, stress en onbalans. Door met het lichaam samen te werken, in plaats van deze tegen te werken, worden betere resultaten verkregen. En dat is waar ik in mijn salon gebruik van maak; natuurlijke huidverbetering.

BIO Peel Kruidenpeeling € 73,50
Een Bio Peel is een kruidenpeeling, waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid aangebracht worden. Deze kruiden zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een zichtbaar resultaat!

Deze kruidenpeeling is o.a. geschikt voor; huid met onzuiverheden, fijnere poriën, gladstrijken van lijntjes, verhelderen van hyperpigmentatie, kalmeren van onrustige huid, intens opfrissen van doffe, vale huid

Deze behandeling kan eenmalig gedaan worden, maar ook in kuurverband toegepast worden.Hieronder kunt u zien wat de resultaten zijn na een BioPeel behandeling. Deze klant heeft heel wat producten en specialisten bezocht maar kwam niet van haar onzuivere huid af. Na 6 behandelingen is ze nu definitief van haar huidproblemen af.

                    Eerste bezoek in de salon

                   Na 3 behandelingen

                   Na 6 behandelingen


                   Eerste bezoek in de salon

                   Na 3 behandelingen

                   Na 6 behandelingenBioPulse Therapy € 82,50

BioPulse Therapy is een intensieve huidherstellende behandeling. Het is ontworpen om snel de gezondheid en het natuurlijk functioneren van de huid te herstellen. Het masker bestaat uit twee bioactieve poeders en een activator. Na het aanbrengen, activeert het masker het lichaam o.a. om zuurstofrijk bloed naar de opperhuid te vervoeren.
Wat kun je er mee bereiken? Natuurlijke face-lifting, verstrakking, gladdere huid met minder rimpeltjes, verhelderen van hyperpigmentatie, fijnere poriënstructuur, vermindering van talgverstoppingen, gezondere huid met een natuurlijke GLOW!

Deze behandeling kan eenmalig gedaan worden, maar ook in kuurverband toegepast worden.Het BioPulse masker tijdens de behandeling.
Het oxygenatie effect is zichtbaar; zuurstofrijk bloed naar de bovenste huidlaag brengen.